funksjonsbilde Bergen 820x480 - Helsetjenester i Bergen

Helsetjenester i Bergen

Posted by

Vi skal ikke stikke under stol at det å starte en rehabiliteringsprosess kan ta utrolig lang tid, men vi heier på deg og er sikre på at du kan klare det. Vil du vite mer om hva slags helsetjenester som finnes for deg i Bergen? Les videre for å få litt mer kunnskap om hva du kan forvente.

rushjelp Ulike typer behandling - Helsetjenester i Bergen

Hva slags helsetjenester finnes i Bergen?

Når det kommer til rehabilitering i Bergen har du en rekke alternativer. Det kommer selvsagt an på hva slags rehabilitering du trenger. De fleste har behov for en kombinasjon av en rekke ulike typer behandling. Det er ingen tvil om at det å drive med rus har konsekvenser for kroppen generelt, så det kan være at du må bli fulgt opp av en rekke forskjellige spesialister. Heldigvis for deg har Bergen et veldig godt utvalg av helsetjenester som kan passe for deg og dine behov!

rushjelp Hva slags helsetjenester finnes i Bergen - Helsetjenester i Bergen

Ulike typer behandling

Som nevnt ovenfor er det vanlig å ha behov for en rekke forskjellige behandlinger. Har du fått andre skader på grunn av rusmiddelbruk? Da kan det være behov for å ta kontakt med ulike spesialister, som for eksempel logoped i Bergen. Noen tenker at dette er litt rart, men det å trenge hjelp innenfor mange områder av livet er ikke uvanlig når man i lang tid har vært rusavhengig.

Noe vi er svært opptatt av, er at du får den hjelpen du trenger. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med fastlegen din og spør om du kan få en time akkurat nå. Si at det haster. Det er viktig for deg å få styr på livet ditt så fort som overhodet mulig. Vi er klar over at det å drive med rusmidler har utrolig stor effekt på livet ditt, men det er ikke for sent å gi opp. Du kan få hjelp akkurat nå! Benytt deg av alt helsetjenesten kan tilby, for å finne en utvei raskt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *