funksjonsbilde Hvordan finansiere rehabilitering 820x480 - Hvordan finansiere rehabilitering?

Hvordan finansiere rehabilitering?

Posted by

Det kan være en god idé å ta seg fri fra jobb eller andre aktiviteter når du skal på rehabilitering. Dette gjør at du kan fokusere fullt og helt på det du skal oppnå der, nemlig det å bli rusfri!

rushjelp Hvordan finansiere oppholdet - Hvordan finansiere rehabilitering?

Hvordan finansiere oppholdet?

Hvis du bruker offentlige helsetjenester til å få hjelp med rusavhengigheten din, trenger du ikke nødvendigvis å betale så mye penger (mest til egenandelskravet er møtt). Det kan være lurt å ta opp et lån via Ferratum slik at du har noen ekstra penger i tiden du er på rehabilitering. Dette gjør at du ikke trenger å stresse med å ha nok penger.

Hvis du velger å gå den private ruten, så kan det også være lurt å ta opp et lån ettersom dette er vesentlig mye dyrere. Lag et budsjett slik at du har oversikt over hva du bruker penger på og hvordan pengene kan hjelpe deg fremover.

rushjelp Bruk sparepenger - Hvordan finansiere rehabilitering?

Bruk sparepenger

Noe du også kan gjøre, er å bruke dine egne sparepenger. Dette er en god idé, fordi det vil gi deg et bedre liv i den andre enden. Du vil ikke angre én eneste gang på pengene du har brukt på å hjelpe deg selv. Vi er sikre på at du kommer til å kunne hjelpe andre i fremtiden ved å fortelle om opplevelsen du har hatt.

Det å være føre var når det kommer til bruk av penger er også veldig bra. Det at du har en plan på hvordan pengene skal brukes, fører også til at du har god kontroll på hva som kommer til å skje videre!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *