Rehabiliteringssentre og tjenester 820x480 - Rehabiliteringssentre og tjenester

Rehabiliteringssentre og tjenester

Posted by

Hvis du logger deg inn på din helseportal, vil du raskt finne en oversikt over hva slags rehabiliteringssentre og tjenester som finnes i ditt nærområde. Det kan være en god idé for å få oversikt over tjenester du faktisk trenger å benytte deg av.

rushjelp Hvordan opprette kontakt - Rehabiliteringssentre og tjenester

Hvordan opprette kontakt?

Det vi anbefaler deg å gjøre er gå til fastlegen din, som vil kunne høre på deg og hva dine problemer er. Deretter vil denne fastlegen kunne henvise deg til ulike typer institusjoner og rehabiliteringssentre slik at du kan få den hjelpen du trenger. Når du blir henvist, skal du også få beskjed av legen om hvor lang tid det vil ta før du blir fulgt opp. Det kan være lurt å ha en kalender der du skriver ned disse datoene, slik at du kan purre på legen om det ikke blir fulgt opp. Vi er alle mennesker, og det er noen ganger man må ta ekstra kontakt!

rushjelp Oversikt - Rehabiliteringssentre og tjenester

Oversikt

Når du har kommet deg inn i systemet, skal du få en oversikt over hva som er planen for rehabiliteringen din videre. Dette gjør at du vil kunne få en omtrentlig årsplan på hva som er veien videre. Det du må være oppmerksom på, er at det kan være lurt å be om utskrifter hvis du har mange personer å forholde deg til. Dette gjør at du ikke videreformidler feil informasjon eller noe slikt.

Det er godt å kunne ha helsepersonell å relatere seg til, men det er også digg å ha styr på en del ting selv også!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *