funksjonsbilde unn deg en belonning etter rehabilitering 820x400 - Unn deg en belønning etter rehabilitering

Unn deg en belønning etter rehabilitering

Posted by

Det å dra på rehabilitering kan for noen være en veldig stor avgjørelse. Det er nettopp derfor du bør ha en liten gulrot i den andre enden. Det å belønne seg selv med noe man har ønsket seg lenge, kan være en god måte å motivere seg til å komme igjennom rehabiliteringen.

Hva kan belønningen være?

Belønningen kan være absolutt hva som helst. Det er helt opp til deg. Du vet aller best hva det er du ønsker deg. Kanskje du har tenkt å ta deg en ferie som en belønning for det hele? Da anbefaler vi deg at du finansierer dette med kredittkort, ettersom du kan få mange gode fordeler med å bruke kredittkort som finansieringsmetode. Noen tilbyr faktisk reiseforsikring som en del av disse fordelene, så slår du jo to fluer i en smekk.

Det virker å belønne seg selv

Forskningen viser at det å belønne seg selv er noe som gjør at du er mer opptatt av å faktisk gjennomføre det du har satt deg som mål. Det å for eksempel investere i en ny PC, en ny sykkel eller hva enn det skulle være etter endt opphold gjør at du kan føle deg ekstra bra.

Vi håper at du har funnet noen tips som kan fungere for deg og din rehabilitering. Det er ikke alltid like lett å motivere seg selv, men vi er sikre på at du finner noe som passer for deg og ikke minst noe som gjør at du får det beste oppholdet du kan ha. Vi ønsker deg lykke til på ditt rehabiliteringsopphold!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *