funksjonsbilde Om oss i Rushjelp.no  820x480 - Om oss i Rushjelp.no

Om oss i Rushjelp.no

Noe vi er opptatt av er at folk skal få den hjelpen de trenger. Så på denne siden vil du finne enda mer informasjon om ulike rehabiliteringssentre i Bergen. Du vil også få generell informasjon om hva som finnes i resten av landet.

rushjelp Hva kan jeg forvente av denne siden - Om oss i Rushjelp.no

Hva kan jeg forvente av denne siden?

Det du kan forvente er at du får oppdatert informasjon som passer deg og dine behov. Det å finne et godt rehabiliteringssenter kan være utrolig vanskelig, så vi skal prøve å gi deg grunnlaget for å velge det som passer deg aller best.

funksjonsbilde Hvem er vi 560x320 - Om oss i Rushjelp.no

Hvem er vi?

Vi er en gruppe mennesker som er opptatt av likeverd og at alle mennesker bør bli behandlet likt. Det er ikke slik at man velger å ha problemer, så hvorfor skal det noen ganger være så vanskelig å få hjelp? Vi i Rushjelp.no har erfaringer som vi vil dele med deg, slik at du kan få enda bedre hjelp enn det mange vi kjenner har fått. Det er lett å falle mellom to stoler, så vi skal finne den rette stolen for deg å sitte på.

funksjonsbilde Tjenester 560x320 - Om oss i Rushjelp.no

Tjenester

Vi er opptatt av å formidle hva slags tjenester som finnes i Bergen, men det er ikke slik at vi ikke er opptatt av resten av landet. Vi gir dermed både spesialiserte og litt mer generelle råd. Det er slik vi opererer og vi håper at du er fornøyd med det. Hvis det er noe spesielt du er interessert i at vi skal snakke eller skrive om, så er det bare å ta kontakt. Vi skal prøve så godt vi kan!

Vi er virkelig opptatt av at alle som trenger hjelp skal få det. Det er derfor Rushjelp.no eksisterer. Hvis du føler at du har noe å bidra med, så bare si ifra. Vi er åpne for tilbakemeldinger fra alle som besøker hjemmesiden vår. Det er viktig for oss at vi har en dialog med leserne våre!