funksjonsbilde hvordan underholde deg selv nar du er pa rehabilitering 820x480 - Hvordan underholde deg selv når du er på rehabilitering?

Hvordan underholde deg selv når du er på rehabilitering?

Posted by

Noe mange ikke tenker over når de skal på rehabilitering er det faktum at det blir mye ventetid. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva du kan gjøre for å underholde deg selv når du har kommet fram til rehabiliteringen!

Hva kan jeg forvente av dødtid?

Dette er noe du kan orientere deg om før du deltar på rehabiliteringen. Ofte er de ansatte på rehabiliteringssenteret behjelpelige med å informere om hva du bør ta med deg og hva som er tilgjengelig.

Det er ofte slik at ulike sentre også har ulike tilbud. Noen har timeplaner der du for eksempel kan bli med å trene, gå på kino eller kanskje dra på kjøpesenter. Dette kommer selvsagt an på hvor strengt opplegget på rehabiliteringssenteret ditt er.

Ting å gjøre

Hvorfor ikke delta i konkurranser hvor du kan få muligheten til å vinne ting? Det finnes mange spennende konkurranser som for eksempel vinn en bil på denne nettsiden. Det å delta i konkurranser trenger absolutt ikke å være vanskelig, og det er gøy å fylle tiden sin med slikt!

Hvis du er glad i å lese kan du ta med noen bøker du kan kose deg med. Vi synes også at det er lurt å ta med seg en datamaskin eller kanskje en liten spillkonsoll. Da har du tilgang på alt som internett har å tilby. Det er ganske normalt at et rehabiliteringssenter har tilgang på både internett og andre ressurser.

Du vet best hva du liker å gjøre. Kanskje du vil bruke tid sammen med de andre på rehabiliteringssenteret? Det finnes garantert noen fellesrom der du kan treffe andre mennesker i samme situasjon.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *