funksjonsbilde Ressurser og informasjon 820x480 - Ressurser og informasjon

Ressurser og informasjon

Det kan være vanskelig å navigere seg i jungelen av ressurser og informasjon som finnes der ute. Vi har derfor samlet en del ressurser som du kan benytte deg for å få best mulig hjelp!

rushjelp Helsenorge - Ressurser og informasjon

Helsenorge

Dette er nok den tjenesten du helst bør benytte deg av. Her vil du finne all informasjon som relaterer til deg, med tanke på både fastlege, timeavtaler, resepter og lignende. Det er en side som er enkel å forholde seg til, men samtidig har masse kontaktinformasjon til ulike hjelpetelefoner og veiledning om hva som er bra for deg å gjøre.

rushjelp Spesialisthelsetjenesten 560x320 - Ressurser og informasjon

Spesialisthelsetjenesten

Hvis du allerede er en del av et oppfølgingsprogram har du nok hatt ganske mye med spesialisthelsetjenesten å gjøre allerede. Dette er en tjeneste der du ofte får en spesialkontakt som du kan holde kontakten med og stille spørsmål. Du vil deretter få svar direkte fra denne personen som er en ekspert på feltet du sliter med.

rushjelp Private institutions 560x320 - Ressurser og informasjon

Private institusjoner

Du kan også velge å ta kontakt med private institusjoner for å sammenligne tilbudet du allerede får. Det kan være fristende å hoppe på et privat løp, men husk at dette ofte er utrolig mye dyrere enn å følge opplegget som du får av fastlegen din og den statlige helsetjenesten.

Informasjonen du får er verdt å samle på, slik at du har alt på ett sted!